Vuokra-asunnon sisustus

 

Lapin vuokra-asuntojen sisustus kaipasi päivittämistä tähän päivään.

Kohteissa pinnat käsiteltiin seinien osalta Tikkurila Deco Grey 1915 sekä Tikkurilan Valkoinen Harmony-sisustusmaalilla.

Lattiaan asennettiin lämpöinen puunsyinen laminaatti Flooria Swiss-Sync Chrome.

Vuokra-asunnon sisustus keittiön osalta: keittiön kaapistot ruiskumaalattiin Tikkurilan Deco Grey 1915-lämpöisellä sävyllä ja asennettiin uusi taso mikä oli jatkumoa lämpöisyydelle eikä lika näy helposti. Helppo pitää puhtaana ja kestävä.

Kylpyhuoneista tehtiin valoisampia V33 valkoisella laattamaalilla. Osa saunoista vahattiin uudestaan ja yhteen tehtiin uudet lauteet suunnitelman mukaisesti tervalepästä.

Kalusteiden ja valaistuksen osalta mietittiin toiminnallisuutta ja mukavuutta , mitä lomahuoneistolta halutaan unohtamatta SmartTv:tä ja laajakaistaa.

Muutoksilla loimme harmoniaa ja käytännöllisyyttä sekä kodikkuutta. Nyt on vuokralaisen mukava reippaan ulkoilupäivän jälkeen nauttia "kodin omaisesta"tunnelmasta.

 

Ennen:


 

Jälkeen (kuvat suurenevat klikkaamalla):


 
 

Sisustusvinkki:
Minkälaiset tyynyt sohvalle ja miten ne asetellaan ?
Ensin molempiin päihin vähän isommat neliönmalliset tyynyt, joissa saa olla väriä ja kuviointia reilumminkin. Niihin nojaamaan vähän pienemmät neliötyynyt, joissa huomattavasti hillitympi kuosi, ihan vaikka yksiväriset. Värikkäämpi tyyny siis vähän pilkottaa hillitymmän takaa. Sohvan keskelle sopii suorakaiteen muotoinen ja ei-kauhean-värikäs tyyny.

 

Ota yhteyttä, aloitetaan keskustelu sisustuksesta jo tänään! 

Chilli sisustus & suunnittelu
Sinikka Haapiainen-Mäkelä
sisustussuunnittelija
Vantaa
Y-tunnus 2828883-3

Puh. 050 5975 006
sinikka.haapiainen@outlook.com

 

Copyright © Chilli sisustus & suunnittelu

nach oben