Sisustus Helsinki

 
Lastenhuoneen sisustus, Helsinki

Kohteena oli 1930-luvulla valmistunut kerrostalo Etu-Töölössä Helsingissä. Lasten huone kaipasi lisää valoisuutta ja lattiatilaa leikkimistä varten. Lattia oli aikaisemmin tammiparketti. Sisustussuunnittelun tuloksena maalasimme lattian valkoiseksi Betolux -maalilla. Hankimme tilavat ja tukevat kerrossängyt, joissa on tilaa myös lasten kasvaa. 

Pieneenkin tilaan saa hyvin tilantuntua käyttämällä vaaleita värejä ja suosimalla kalusteita, jotka säästävät lattiapinta-alaa.

Tilasta tuli erittäin valoisa sekä toimiva, asukkaiden toiveiden mukainen.

 
 

Tee-Se-Itse

Kirpputorit, huutokaupat ja mummon ”navetat” ovat hyviä paikkoja löytää vanhoja puulaatikoita. Puulaatikoista saa tehtyä hyvinkin monenlaisia säilytysratkaisuja eri tiloihin.
Oheisessa kuvassa on tehty lastenhuoneeseen lisää säilytystilaa ja kodikkuutta. Laatikot on uudistettu maalaamalla kolmella eri sävyllä. Näin on saatu erittäin pirteä sisustuselementti ja kätevä hyllykkö. Laatikoita voi koota tilan ja tarpeen mukaan.

 
 
 

Sisustusvinkki

Kuinka valitaan sohvapöytä ?
Pöytää hankkiessa voi olla vaikea hahmottaa sopivaa kokoa. Mittaa sohvan leveys ja valitse pöytä, jonka leveys on 60-70% sohvan leveydestä. Sopiva korkeus: ihan hitusen matalampi kuin sohvan istuinosa.
 

Ota yhteyttä, aloitetaan keskustelu sisustuksesta jo tänään! 

Chilli sisustus & suunnittelu
Sinikka Haapiainen
sisustussuunnittelija
Vantaa
Y-tunnus 2828883-3

Puh. 050 5975 006
sinikka.haapiainen@outlook.com

 

Copyright © Chilli sisustus & suunnittelu

nach oben