Sisustus Helsinki

 
Lastenhuoneen sisustus, Helsinki

Kohteena oli 1930-luvulla valmistunut kerrostalo Etu-Töölössä Helsingissä. Lasten huone kaipasi lisää valoisuutta ja lattiatilaa leikkimistä varten. Lattia oli aikaisemmin tammiparketti. Sisustussuunnittelun tuloksena maalasimme lattian valkoiseksi Betolux -maalilla. Hankimme tilavat ja tukevat kerrossängyt, joissa on tilaa myös lasten kasvaa. 

Pieneenkin tilaan saa hyvin tilantuntua käyttämällä vaaleita värejä ja suosimalla kalusteita, jotka säästävät lattiapinta-alaa.

Tilasta tuli erittäin valoisa sekä toimiva, asukkaiden toiveiden mukainen.

 
 

Tee-Se-Itse

Kirpputorit, huutokaupat ja mummon ”navetat” ovat hyviä paikkoja löytää vanhoja puulaatikoita. Puulaatikoista saa tehtyä hyvinkin monenlaisia säilytysratkaisuja eri tiloihin.
Oheisessa kuvassa on tehty lastenhuoneeseen lisää säilytystilaa ja kodikkuutta. Laatikot on uudistettu maalaamalla kolmella eri sävyllä. Näin on saatu erittäin pirteä sisustuselementti ja kätevä hyllykkö. Laatikoita voi koota tilan ja tarpeen mukaan.

 
 
 

Sisustusvinkki
 
Koriste-esineiden lukumäärä: Kun asettelet samankokoisia tavaroita koristeeksi lipaston päälle, hyllylle tai pöydälle: pidä huoli, että esineitä on aina pariton määrä, yleensä siis kolme (tai viisi). Kaksi tai neljä tavaraa näyttää monesti liian järjestelmälliseltä, sellaiselta sotilaallisen jäykältä.
 

Ota yhteyttä

Chilli sisustus & suunnittelu
Sinikka Haapiainen-Mäkelä
sisustussuunnittelija
Vantaa
Y-tunnus 2828883-3

Puh. 050 5975 006
sinikka.haapiainen@outlook.com

 

Copyright © Chilli sisustus & suunnittelu

nach oben